torsdag 6. august 2009

Sommerminner

Nå er vel ferien over for de fleste. Denne sommeren har mange gode minner, og det blir deilig å finne frem bilder når vinteren banker på. Vi har feriert med Hege, Henning, Mette, Roar og Lena på Østerbø. Sjokket var jo stort da han her dukket opp i campingvogna(vet jeg har skrevet det før og) Jeg smiler tappert, og vi fikk kjørt Solan til Leira, der Christian og Markus møtte oss og tok katten med hjem. Helt utrolig nok hadde han ikke blitt dårlig i løpet av 4 timer innesperret i en vogn! Snill pus det.
Der hadde vi deilige dager, med flotte turer og fisking. Vi fikk masse fisk(ca 100 stk) tilsammen. Noen av fiskene er til og med i fryseren.

Her er vi på tur i nydelig vær. Fiskestengene skulle prøves på 1400 moh, men der var det nok ikke noe bett.

Her har vi tatt turen til Rjukan, Hanne og Lena var med oss( Markus var hjemme og passet de andre dyrene, Dis hadde skadet en klo) Vi reiste sammen med Mette og Roar(campet). Jan hadde bestilt hytter til alle oss andre som var: Gerd, Christian, Christina, Eva, Helge, Marit, Tom, Kenneth og Marthe. Vi hadde fine dager i Rjukan også, her er det mye historie, som vi ikke rakk å få med alt av. Men det ble ett besøk på Vemork(tungvannsaksjonen), på Krossobanen, hvor Roar var den eneste av oss som torde å kjøre og bestigning av Gaustatoppen! Det var en deilig følelse å stå på toppen der ja!


Her sitter vi og venter på Roar som er oppe i gondolen. Hundene slappet av i solskinnet!


Siste helgen i juli, 23- 26 juli, dro Hege, Henning, Diva, Wicki, Mette, Roar, Milo, Trond, Una og jeg til Tjolöholmsslott, like ved Gøteborg, for å være med på RR-specialen der.

Vi bodde på parkeringsplassen til slottet i vogna til Mette og Roar, og hadde trivelige dager der. Kose oss kan vi i alle fall, uansett hvor vi er, med og uten strøm!
Var i Varberg en dag og kikket, trivelig by å være turister i:) Hundene var veldig greie å ha med seg her også.
På kveldene gikk vi tur på slottsområdet. Ett utrolig flott anlegg, med en nydelig anlagt hage og velholdte bygninger. Spennende historie her også, det var en dame som bygde slottet i sin tid. Søndag var det hinderkjøring med hest og vogn på området, fikk ikke sett så mye det, for det var tispenes tur i ringen den dagen. Wicki gjorde det best av våre og vant juniorklassen med ck. Milo og Una fikk blått, Diva en slett rød. Uansett premiering så er Una den beste i verden, for oss!!!
Takk for fine turer i sommer!

2 kommentarer:

  1. Endelig oppdatert..... så fint bilde på bloggen din

    SvarSlett
  2. Hallo du, mener bestemt du sa at bloggen din var nede jeg ;D Dette ser jo flott ut, supre bilder!

    SvarSlett