søndag 8. november 2009

Utstillingshelg i Letohallen

I helga har Mette og Zahra, Hege og Wicki , Una og jeg vært i Letohallen på utstilling. Lørdag traff vi Line og Rune, Jan Rune og Petra som var ivrig heiagjeng. Hege stilte Simba i åpen klasse hannhund, han vant denne med ck fikk sitt første cert, men ble ikke plassert i beste hannhund.
Wicki fikk en rød, det samme gjorde Una. Zahra ble 2 beste tispe. Dommer Bengt-Åke Bogren.

Her sjekkes halshuden, før bedømmelse.
Vi venter på plassering.

Una foran dommeren på søndag. I dag ble Simba 4 beste hannhund m cert, Wicki 4 beste tispe m ck, Zahra 2 beste tispe, Una 1 kval 3 konk.
Vi koste oss hele helgen med gode venner og masse koselig prat rundt ringen. Jeg var veldig fornøyd med Una i helgen, første utstilling inne i år. Hun oppførte seg eksemplarisk, og søndag løp hun veldig bra også. Hadde med ett griseøre i ringen, og det var verdt å gi litt ekstra for synes Una:))
Når vi kom hjem søndag, gikk vi en tur i skogen, Det var deilig å få løst opp litt etter to dager inne. Hundene løp og lekte, og de koste seg veldig. Det er så fint å se gleden og livsutfoldelsen til hundene når de "tar" helt av på tur.
Takk for en koselig helg, alle sammen!
Ps. må skryte litt av broder'n til Una også da. Daktari ble BIM lørdag og BIR og BIG på søndag. Kjempestort grattis til Rita:o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar