søndag 31. juli 2011

Tiden flyr...

I dag er valpene 6 uker, tiden går så altfor fort.
Denne uken har de vært ute i hagen og kost seg, vi har klippet klør og hatt besøk. Det er en fin gjeng, de er som valper flest; aktive, trøtte, lekne, survete, glade, snille, gode, og har tenner..., og selvfølgelig "verdens" fineste.
Kos på plenen

Ellers denne uken har Bee gått ett prøvelengde blodspor, og hun var kjempeflink!! Hun startet veldig spornøye, og sporet 2/3 av sporet veldig bra. Så ble det vanskelig, for det hadde tråkket elg der og da slo viltinteressen inn. Hun ble kjempeivrig, og ville en stund ikke følge blodet, men etterhvert roet hun seg ned(med litt hjelp) og gikk de siste 20 meterene perfekt og fant sporslutt.
Bee i farta
I går var Bee og jeg på utstilling i Moss. Kristin, Thomas og Adino var der  også. Vi hadde en lang og koselig dag rundt ringen, og ble gode og rød huden. Bee vant unghundklassen med excellent, men hun var daff og varm og løp ikke optimalt så det ble med det. Hun har løpetid også. Men det var som sagt en fin dag, med gode hundevenner!!

Dis har også fått løpetid nå, så nå må vi passe på så ikke det kommer hannhunder hit. Hun går turer med Eva, og får bade i elva på vei hjem. Det er noe av det beste Dis vet!!
Dis koser seg i solen

Una er kjempeflink med valpene! Tålmodig og snill, men hun oppdrar dem også når de går for langt. Hun dier dem fremdeles, men ikke så ofte som før.
Godeste Una koser seg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar