søndag 26. juni 2011

Møte med skogens konge

Mette, Hege og jeg var ute på var vanlige runde i skogen i dag. Vi hadde med oss Tuija,Diva, Milo, Zahra, Gypsy og Bee. Som vanlig var det mye lek og moro i skogen, og en liten vannstopp i elva. Vi var ute en time, og det var fremdeles nydelig temperatur da vi vendte nesen hjem ved 20 tiden. For at hundene ikke skal bli fristet til å løpe i åkeren har vi de i bånd ett stykke. Så også i dag.... og etter ca 50 meter stopper Mette og sier: ELG!
Og der, 40 meter fra oss går det 2 elger på jordet. En voksen og en ungjypling, begge med gevir. De var veldig mørke i fargen, og den voksne var STOR. Nå hadde ikke vi så lyst til at de skulle komme mot oss, så vi snakket HØYT og hoste og kremtet. Da ble de var oss, og satte i flott elgtrav inn i skogen på motsatt side.
Vi så på hverandre og sa nærmest i kor: Hvor er kameraet???? Ingen av oss hadde med hverken kamera eller mobil på tur i dag. Men en flott opplevelse var det uansett.
Hundene merket ikke elgene, før de fant sporene på veien der vi går. Da kan jeg love at det ble fart i nesene, og det ble 6 stramme bånd!! Helt tydelig veldig spennende med så ferske elgspor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar