mandag 20. juni 2011

Velkommen til B-kullet

Natt til søndag sov jeg på valperommet sammen med Una. Hun var litt urolig, så jeg skjønte at her er det noe på gang i løpet av søndagen. Og ganske riktig, kl. 14.20 kom førstemann til verden. En kraftig, livssterk, korrekt hannhund. Una tok en liten pause, før hun begynte med nye pressveer. Mette, Malin og Hege kom for å være med på resten av valpingen, veene fortsatte men ingen valp kom. Ringte til  veterinær Synnøve kl. 15.50, og hun kom med en gang og fastslo det vi trodde, en valp sitter fast. Una stakkar, forsatte med gode veer, men ingen valp...
Vi bestemte da at det bare var å kjøre på klinikken og ta keisersnitt. Hanne assistent møtte oss der ute. Una ble lagt i narkose og kl. 17.30 var alle valpene ute! Det var igjen 8 valper, så vi hadde det travelt med å få liv i alle mann. Dessverre var den ene, som satt fast død. Så nå sitter vi igjen med 4 korrekte hannhunder og 3 korrekte tisper og en tispe med haleknekk. Valpene er jevne og fine, fødselsvekt fra 520 - 580 gram. Alle spiste med en gang Una var ferdig på operasjonsbordet. Una så litt omtåket og forundret ut, da det plutselig lå 8 valper ved henne i stedet for en... Vi var hjemme igjen ved 21 tiden. Tusen takk til alle som hjalp til; Synnøve, Hanne, Hege, Mette og Malin. Godt å være så mange da ting må skje fort!!
Ventetiden er laaang

Den første fødte gutten

Ikke noe i veien med matvettet

Koser seg

Una på operasjonsbordet

Una med de 8 små

Synnøve ser til at alt er i orden

Hjemme igjen

Bee lurer veldig på hva de lydene er...

En sliten, men veldig god mor

Gjengen

Fine valpene

I kø opp magen

Mat skal man ha

Kos

En stolt mor, med sine små

1 kommentar:

  1. Gratulerer så mye med de små!! Så lykkelig for at det går bra med alle. Ble en tøff start for dem, både mor og barn. Men med så godt stell og kjærlighet som det er hos dere, vil alt gå bra. Gleder meg til mere valpekos snart. Kos dere i valpekassa. Skal hilse fra pappa Milo som er KJEMPESTOLT!

    SvarSlett