tirsdag 14. juni 2011

RR- dagene på Malungen

Vi har hatt en super helg på Malungen i pinsen, årets RR-dager ble arrangert der. Ett nydelig sted, med gamle hus og en idyllisk liten innsjø hvor beveren svømmer rolig rundt.
Vi dro opp på torsdag med vognene så vi  fikk plassert dem. Fredag dro Trond og Roar utover for å være plasserings-sjefer, mens Mette og jeg måtte handlet og kom etter ved 3 tiden. Una måtte være hjemme i år, tok ikke sjansen på å ta med henne siden hun er drektig. Dis var også hjemme, så bare Bee var med oss.
Fredag kveld var det oppdretter samling, veldig flott at så mange dukket opp til saklig diskusjon. Senere samlet vi oss i ett telt ved ringen, sammen med dommeren og vi hadde en kjempetrivelig kveld.
Lørdag startet utstillingene, valper og hannhunder på lørdag. Fra oss stilte Ailo(VG), Adino(VG) og Aron(G), Ailo og Aron ble med i beste ridge konkurranse, mens Adino var med i beste hode, men de ble ikke plassert her. Milo vant veteran klassen og fikk utmerkelsen "best velholdte veteran" han løp som en gud i helga!
Lørdag kveld var det årsmøte og grilling, været var bra og vi koste oss.
Bee foran dommer
Søndag var det tispenes tur. Bee og Angie fikk VG i junior, og ble ikke plukket ut til noen spesialklasse. Det var veldig få røde sløyfer denne helgen, det var mest blått, noe gult og enkelte grønne... Men hundene er da like fine uansett farge på sløyfa;)
Vi pakket sammen søndag ettermiddag, for å dra til Løten for å klargjøre til blodsporprøva mandag.
Tord og Ailo var med hit, så de ble med ut i skogen sammen med Roar. Mette, Hege og jeg la 4 spor, og skal si det var godt å sette seg i sofaen kl. 21.30!!
Mandag var vi i Løten igjen kl 8.00, og tok i mot 14 håpefulle ekvipasjer. Det var en nydelig dag, akkurat passe varmt og litt vind slik at myggen ikke ble så intens. Dommere var Edgar Johnsrud, Eva Moen og Vidar Bakkelund, sporleggere Roger Johansen, Trond Bjørnar Nilsen, Mette, Hege og meg.
Dessverre var nok hundene litt slitne etter helga, så det ble 10 nuller, en 2 premie og to første premier.
Fra venstre: Hanne Neergaard og Jambo 1. premie og 2. vinner, Johanna Fürst og Wilson 1. premie og Prøvevinner samt NVCH i dag, Vibeke Johanasen og Oliver 2. premie og 3.vinner. Bak står dommerene: Vidar, Eva og Edgar.

Tusen takk alle sammen for en super trivelig helg!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar