søndag 3. mai 2009

En helg i mai

Lørdag dro Mette, Zahra, Hege, Wicki, Una og jeg til byen for å se på menneske livet i Hamar. Det var faktisk veldig mye folk i byen, det er sjelden i Hamar. Hundene var flinke, selvom fristelsene sto i kø. For det var Bondens marked på Østre Torg, og der var det mye godis!! Det var også mange barn med is i Ridgeback høyde, så da må man passe ekstra på.
Vi var innom Heros, dyrebutikken på Hamar. Una veide i dag 37, 8 kg. Kjøpte tørrfisk og griseører til jentene, ny flyte dummy og en ball med tau. Hundene klarte å sjarmere en av damene der, så da ble det litt godis på dem. Koste oss med en kaffe mokka, mens hundene lå og sorterte inntrykk.


På kvelden tok jeg med Dis og Una til tjernet her nede. Kastet dummyen i vannet til Dis, hun apporterte bra, men får god hjelp av den yngre når vannet ikke rekker Una lengre enn til magen. Teamwork tenker Una, og Dis synes det er greit. Det blir jo ikke riktig levering, men Dis skal ikke ut på noen prøve likevel, så da kan de få kose seg slik.

I dag ble jeg med Mette inn til Hosle, for å kjøpe fortelt til campingvogen dems. Vi dro avgårde kl 9.00 og var hjemme her igjen ca kl. 14. Mette er en racer på å prute, så hun fikk teltet 1000,- kr ned i pris. Det så veldig fint ut, og blir nok en god erstatter for Gamle Gundersen.
I ettermiddag dro Mette, Hege og jeg opp til Brynsåsen for å merke sporene våre. Vi hadde med Wicki, Una, Zahra, Milo og en GPS. Tenkte vi skulle måle lengden på sporene våre. Hege sitt går i litt bratt terreng, og ble målt til 640 meter. Mette sitt går i greit terreng( litt bratt noen steder) og det ble målt til 500. Mitt spor går i forholdsvis lett terreng og ble målt til 1 km!! Hmm, her må det gjøres noe i morra. Mens vi gikk, jaget vi uheldigvis en fugl. Tror det var en trost, som lå og ruget på disse eggene.

Una løper lykkelig rundt i skogen. Mye spennende lukter her i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar