tirsdag 19. mai 2009

Siden sist

Siden sist har vi vært på utstilling i Kristiansand. Mette, Hege, Diva, Zahra, Wicki, Una og jeg pakket Huydaien og dro nedover kl 02.30 natt til søndag(10.mai). Vi har det jo som vanlig veldig koselig på turene våre, så selvom de store resultatene uteble, hadde vi en fin tur. Traff broren til Una, Shaggy, og det var moro å se han igjen. Han var 7 uker sist jeg så han.

Una fikk blått denne gangen, men hun er jo like grom for det!

Mandag var det blodlegging og kaffe i skogen. Tirsdag gikk vi spor igjen. Dis var veldig flink i dag også, og gikk sikkert og greit på sporet sitt. Una og jeg gikk vårt første umerkede spor for sesongen. Hun sporet greit en stund, men så fant hun fersk spor av elgen og da ble hun litt ukonsentrert. Men vi fant igjen sporet og kom oss til sporslutten. Veldig stolt av de flinke hundene mine!!

Fredag dro Hege, Mette og jeg til Sverige for å hente "Jeppe" grinden til Hege, og fôr som snille Berit hadde kjøpt for oss. Hos Berit og Lasse fikk vi en nydelig lakse middag, med deilig asparges til. Det var kjempegodt og vi var stappmette da vi dro derfra. På vei hjem, var vi innom Trond Bjørnar i Elverum for å hjelpe til med en parring. Jeppe og Maggie hadde ikke helt lyst i dag, men de fant tonen etterhvert.

Lørdag dro Hege og jeg opp igjen til Elverum. Vi dro ned til en ishockeybane, og der fikk hundene løpe litt løs, før de parret seg. Det ble en vellykket parring. Så nå får vi tro det blir fine golden valper på kennel Støtvigen.

Her er turtelduene Maggie og Jeppe. Mette ble også med 17 mai, for en siste parring, men da skjedde det ingenting.

17 mai gikk Hege og jeg en lang tur med hundene i Løtenfjellet. De koste seg i nytt terreng, med masse spennende lukter.

Her er de lekne, spretne jentene: Una, Tuija, Diva og Wicki.

Dis og Una hadde det moro i solen på Nasjonaldagen. Begge to er like lekne....


Trond, Roar, Mette og jeg var på Hamar og så på Christian i russetoget, men han fikk jeg ikke tatt noe bilde av.... det ble dette gamle huset i stedet.


Milo vil gjerne ha litt av kaken, snakk om snikende gutt......Kaken var veldig god, jordbærene smakte godt selvom de var utenlandske!Una hviler i sengen på terrassen til Mette og Roar. Deilige saueskinn der.

1 kommentar:

  1. Hei.
    Den kaka ser herlig ut gitt, sikle,sikle.
    Tror ikke dette var noe dumt valg av blogg for deg nei.

    Astrid og Mysti.

    SvarSlett