torsdag 7. mai 2009

Nye spor

Denne uken har flydd avgårde, har jobbet en del eksra pga ferie og sykdom. Mandag var vi først ute med RR'ene, for så å dra opp å legge blodspor.
Vi fikk lagt sporene, drukket kaffe, diskutert litt angående sporprøven, fikk myggstikk, lo en hel masse og hadde det som vanlig veldig koselig. Jeg la ett 650 langt spor til Tyra, og ett 150 m til Wicki.
Tirsdag var det tid for å gå sporene. Det hadde regnet denne natten også, og det blåste så det knaket i trærne, men det stopper ikke oss!! Mette hadde lagt ett langt spor til Una. Hun startet kjempebra, jobbet jevnt og godt til vi gikk rett på fersk elgmøkk. Da tok hun ferskspor etter elgen, men jeg fikk henne inn på blodsporet igjen. Og hun sporet sikkert til slutten og fant rådyrskanken. Dyktig hund, som ble sliten etter ca 700 m med spor i vanskelig terreng.
Dis fikk ett spor på ca 350 m, hun ville være best i klassen i dag også og sporet med stor glede og iver. Hun er lett å lese, og en ser helt tydelig når hun er på sporet og utenfor. Hun fant også sporslutt uten problemer.
Jeg var kjentmann på Edgar sitt spor, moro å se Tyra(labrador) som er ett arbeidsjern i sporet. Hun jobbet jevnt og sikkert hele sporet.
Wicki fikk ett kortere spor og fant frem til slutten med litt overvær.
Diva hadde også gått kjempebra, jeg var ikke med der.
Mette og Zahra gikk umerket spor, og de klarte det kjempebra!
En hyggelig kveld igjen. Det kom tre nye til spor kveldene også, så nå er vi 10- 13 stk som møtes.
I dag gikk Trond og jeg en liten tur ned ved elva med hundene. Masse ender i vannet nå, til Dis sin store glede. Hun synes det er spennende når de flakser opp. Trente bitte litt med dummyen i elva, og i dag var det faktisk Una som var mest ivrig på å hente den i vannet. Tror nok det var litt for at det er grunt i elva, men lell a gitt.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar