torsdag 21. mai 2009

Litt nytt

Himmel på vei hjem fra sporlegging.Også denne uken har mandagskvelden gått med til sporlegging og tirsdag til å gå spor. Una gikk umerket denne gangen også, hun gikk 20 m unna sporet hele veien og var vanskelig å lese. Men vi fant sporslutt via en omvei. Hun kom bakveien og gikk inn på sporet de siste 10 meterene, og der lå skanken. Det så ut som om hun hele tiden visste hvor sporet gikk.
Dis gikk sitt spor, nesten klokkerent i dag også. Hege og Edgar var med oss, og vi(eller mest jeg...) fikk omtrent hjertestans på slutten, for Dis støkket opp ei røy! Jeg skvatt noe saftig, Dis ble litt ukonsentrert , men hun tok seg fint inn igjen og gikk til sporslutt. På vei ned igjen til kaffeplassen, var vi nesten sikre på at vi så bjørn. Det var gudskjelov bare en mosekledd stor sten. Tone(som jeg jobber med) fortalte at det var observert bjørn i området vi går spor, og da blir jo vi litt ekstra på vakt.


Onsdag gikk Mette og jeg tur langs elva etter de værste regnbygene hadde gitt seg. Hundene løp, badet og koste seg. Una gikk litt for langt ut, og måtte svømme. Det er hun ikke så god på, det blir mye plasking, men hun klarer seg fint!

Her er Una i vannet, høye kneløft og mye spruting.......

Dis koser seg i elva. Mye moro for henne om sommeren med pinnehenting og svømming.

Hvem skal ha denne pinnen da? Dis og Una leker hjemme på gårdsplassen. De har stor glede av hverandre og leker veldig godt sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar